Produkte të reja

Termometer klinik nga xhami me zhivë/ Merkur (Hg)

#DT110

New

1,95 €

- +

Nuk janë të pakta rastet kur termometrat e xhamit edhe dinë të thehen dhe materja e merkurit që është shumë e rrezikshme për organizmin e njeriut mundë të dali jashtë. Ky lloj termometri ndonese është shumë I saktë dhe matë temperaturen në (°C) nuk e ka këtë rrezik. Termometri vie i vendosur në një kuti plastike mbrojtës.

No customer comments for the moment.

Write a review

Write a review

Produkte në kategori të njejtë

Next Previous
Scroll