Produkte të reja

Oksimeter Pulsi per Femije

#DT106

New

79,95 €

- +

Ky lloj Oksimeter Pulsi është shumë i pershtatshem per Femijët.
është i pajisur edhe me alarm në rast se bie nga gisti i fëmijëve
Konsumon pak energji dhe vetë c’kyqet ne rast se nuk është ne kontakt me gishtin
Bën matjen e SpO2 në rangun  0 % – 100 %, rezolucioni: 1 %; preciziteti per 70 % -100 % : ±2 %, dhe i pa definuar per  0 % – 69 %
Matja e pulsit: 25 – 250 rrahje në sekond.

No customer comments for the moment.

Write a review

Oksimeter Pulsi per Femije

Oksimeter Pulsi per Femije

Write a review

Produkte në kategori të njejtë

Next Previous
Scroll