Produkte të reja

Shkop Alum për të ndalur gjakun nga plagë të vogla

#Stipsa

New

4,90 €

- +

Shkop Alum për ndalur gjakun nga plagë vogla (kryesisht shkaktohen nga rruarja e pa kujdesshme e fytyrës)

Alum ndihmon për ndaluar gjakun nga plagët e vogla.

Shumë dobishme për rroje, manikyr, depilim dhe kështu me radhë. shumë se 100 vjet traditë dhe prodhimi nga Kroacia

No customer comments for the moment.

Write a review

Shkop Alum për të ndalur gjakun nga plagë të vogla

Shkop Alum për të ndalur gjakun nga plagë të vogla

Write a review

Produkte në kategori të njejtë

Next Previous
Scroll