Produkte të reja

Stetoskop per matjen e presionit të Gjakut Rossmax

#GB102

New

18,00 €

- +

Stetoskop klasik për matjen e presionit të gjakut me manometer

Diametri i shkallës 65 mm. Matës klasik i presionit me cilësi dhe saktësi lartë.

Mansheta i pershtatet  formës dhe trashësisë krahut, përafërsisht 24 deri 36 centimetra.

Për raste ekstreme ofrojmë edhe mansheta madhësive tjera edhe me mëdha.

No customer comments for the moment.

Write a review

 Stetoskop per matjen e presionit të Gjakut Rossmax

Stetoskop per matjen e presionit të Gjakut Rossmax

Write a review

Produkte në kategori të njejtë

Next Previous
Scroll