HP Partner
Fushe Kosove
+383 (0) 45 502 206

Smard Consulting

Mystery Shopping , Focus Group, Hulumtime kualitative dhe kuantitative.

Duke parë trendet zhillimore në botë SMARD SHPK ka hapur departamin e ri SMARD CONSULTING ne bashkëpunim me kompanin konsulente Slovene Euro Aliance Consulting (EAC) . Smard ka lancuar programet si  : Mystery Shopping , Focus Group, Hulumtime kualitative dhe kuantitative të cilat kanë për qëllim përmirësimin e  shërbimeve  dhe kënaqësisë së klientit.

Këto programe janë të dedikuara posaçërisht për banka, institucione, hotelieri si dhe bizneset tjera të cilat ofrojnë shërbime për klientë. Programet Mystery Shopping si dhe hulumtimet e kënaqësise së konsumatorëve luajn rol të rëndësishëm për t’i ndihmuar  një ndërmarrje për të hartuar dhe pastaj për të monitoruar përformancën e ofrimit të shërbimit ndaj klientit.

A dëshironi që t’i rritni shitjet e tuaja brenda kapaciteteve tauja aktuale? A dëshironi ta rritni kënaqësinë e konsumatorit dhe dukshmërinë dhe biznesit tuaj? A dëshironi të kontrolloni  efikasitetin tuaj punonjës? Me ndihmën tonë dhe në bashkëpunim me konsulentët ndërkombëtarë ju mund të gjeni përgjigjet e të gjitha pyetjeve të përmendura më sipër

Mystery shopping është një vegël e fuqishme e marketingut e cila ka marrë hov të madh në gjithë botën  dhe që ka rezultuar me përmirësim të dukshëm në ndërmarrjet të cilat e kanë  praktikuar këtë metodë.

  

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

X