Trajnime për shitje - Sales Training.

0,00 €

#ST001

TEMA: Taktikat efektive ë SHITJES dhetë MARKETINGUT për  të ardhura të rritura, motivimi dhe vetëdisimi për vlerën e kompanisë – Brand awareness.

More details

 • Porosit direkt ne VIBER +377 45 502 206

  +37745502206

 • Ose na shkruani në FB https://fb.com/smardonlinecom/

 •  Qëllimi i këtij trajnimi është që të kemi një pasqyrë te përgjithshme të aftësimit të shitësve, trajnimi është një përvojë intensive arsimore dhe praktike e avancuar, e mbushur me rrjetizim dhe përmbajtje tjera argëtuese, që kanë për qëllim për të ndihmuar punonjësit në shitje dhe marketing, që me më pak përpjekje të për ballen me sfidat e përditshme me sukses.

  Trajnimi posaçërisht i dedikohet:


  Ky trajnim eshte shume i rekomanduar me interes dhe rëndësi të veçantë për kompanin tuaje cila merret ne cilindo menyre te shitjes ne secilien industri.Preferehoet pjesemarrja nga te gjithe menaxherët e shitjes dhe të marketingut, si dhe profesionistët, udhëheqësit e ekipeve, menaxherët key account , agjentët e shitjes, tregëtarët, përgjegjës për mbikëqyrjen dhe trajnimin e agjentëve të shitjes, drejtorëve ekzekutiv dhe pronarët e bizneseve.

  Temat që diskutohen gjatë trajnimit janë:

  • Gjendja mendore pozitive
  • Brand awarnes – njohja e brendit
  • Motivimi për shitje
  • Vlera e kompanisë për te cilën punon
  • Promovimi ne rrjetet sociale,
  • Takimi
  • Preznatimi
  • Menaxhimi i kohës - mos humbja e kohës
  • Puno me tepër se qe paguhesh nëse deshiron me arrit diçka ne jete
  • Prezenca dhe marketingu  në internet
  • Golat - Objektivat Personale,
  • Planifikimi dhe përgatitja
  • Krijimi i procesit te shitjes
  • Krijimi i nevojës per blerje
  • Nje proces me 3 bazat e suksesit
  • Mendo, guxo ndryshe
  • Përshtypja e pare – dukja ,veshja
  • Komunikimi - sjellja me klientët
  • Çmimi i produktit
  • Referenca
  • Mënyra e përdorimit te fjalëve
  • Follow up
  • Kujdesi ndaj klientit
  • Vlera e punes ne ekip – aktivitete me grupe
  • Alivator pitch – aktivitete takime BtoB
  • Loje shperblyese per pjesmaresit

  Per stafin menaxhues do te kete ekstra trajnim se si te komunikojn dhe ti motivojn me puntoret sipas modelit te D. C. dhe J.W.

   

   

  Trajnimi posaçërisht i dedikohet:


  Ky trajnim eshte shume i rekomanduar me interes dhe rëndësi të veçantë për kompanin tuaje cila merret ne cilindo menyre te shitjes ne secilien industri.Preferehoet pjesemarrja nga te gjithe menaxherët e shitjes dhe të marketingut, si dhe profesionistët, udhëheqësit e ekipeve, menaxherët key account , agjentët e shitjes, tregëtarët, përgjegjës për mbikëqyrjen dhe trajnimin e agjentëve të shitjes, drejtorëve ekzekutiv dhe pronarët e bizneseve.

   

   

   

  Trajnimi do të mbahet nga eksperti i shitjes i Denis Gafuri me një përvojë  mbi njezet vite ne shitje në kompanitë e suksesshme vendore dhe nje mori certifikata per shitje dhe marketing.

   

   

  Gjatë trajnimit do të organizohen edhe workshope të ndryshme.

   

  Pas pjesëmarrjes ne ketë trajnim pjesëmarrësit do të jenë në gjendje qe të organizojnë shitjet profesionale me qasje te re, të kuptojnë kërkesat e klientëve të tyre, komunikimin me klient.

  Ju do te keni mundesi te kerkoni me teper angazhim nga stafi juaj dhe rezultatet do te jene evidente.

  Secili pjesëmarrës do të pajiset me materiale shtesë të cilat janë udhërrëfyes për më tutje.

   

  Per detjajet rreth trajnimit na kontaktoni ne :

   00383 45 500 304  ose ne  00383 49 66 89 00

  [email protected]

   

  No customer comments for the moment.

  Write a review

   Trajnime për shitje - Sales Training.

  Trajnime për shitje - Sales Training.

  TEMA: Taktikat efektive ë SHITJES dhetë MARKETINGUT për  të ardhura të rritura, motivimi dhe vetëdisimi për vlerën e kompanisë – Brand awareness.

  Write a review

  products in the same category: