Produkte të reja

Taktikat efektive të SHITJES dhe të MARKETINGUT

#TR001

New

0,00 €

- +

TEMA:  Taktikat efektive të SHITJES dhe të MARKETINGUT për të ardhura të rritura, motivimi dhe vetëdisimi për vlerën e kompanisë – Brand awareness.

 


Qëllimi i këtij trajnimi është që të kemi një pasqyrë te përgjithshme të aftësimit të shitësve, trajnimi është një përvojë intensive arsimore dhe praktike e avancuar, e mbushur me rrjetizim dhe përmbajtje tjera argëtuese, që kanë për qëllim për të ndihmuar punonjësit në shitje dhe marketing, që me më pak përpjekje të përballen me sfidat e përditshme me sukses.

Temat që diskutohen gjatë trajnimit janë:

 • Gjendja mendore pozitive
 • Brand awarnes – njohja e brendit
 • Motivimi për shitje
 • Vlera e kompanisë për te cilën punon
 • Promovimi ne rrjetet sociale,
 • Takimi
 • Preznatimi
 • Menaxhimi i kohës - mos humbja e kohës
 • Puno me tepër se qe paguhesh nëse deshiron me arrit diçka ne jete
 • Prezenca dhe marketingu  në internet
 • Golat - Objektivat Personale,
 • Planifikimi dhe përgatitja
 • Krijimi i procesit te shitjes
 • Krijimi i nevojës per blerje
 • Nje proces me 3 bazat e suksesit
 • Mendo, guxo ndryshe
 • Përshtypja e pare – dukja ,veshja
 • Komunikimi - sjellja me klientët
 • Çmimi i produktit
 • Referenca
 • Mënyra e përdorimit te fjalëve
 • Follow up
 • Kujdesi ndaj klientit
 • Vlera e punes ne ekip – aktivitete me grupe
 • Alivator pitch – aktivitete takime BtoB
 • Loje shperblyese per pjesmaresit

Per stafin menaxhues do te kete ekstra trajnim se si te komunikojn dhe ti motivojn  me puntoret sipas modelit te D. C. dhe J.W.

 

 

Trajnimi posaçërisht i dedikohet:


Ky trajnim eshte shume i rekomanduar me interes dhe rëndësi të veçantë për kompanin tuaj e cila merret ne cilindo menyre te shitjes ne secilien industri. Preferehoet pjesemarrja nga te gjithe menaxherët e shitjes dhe të marketingut, si dhe profesionistët, udhëheqësit e ekipeve, menaxherët e konsumentëve kyç, agjentët e shitjes, tregëtarët, përgjegjës për mbikëqyrjen dhe trajnimin e agjentëve të shitjes, drejtorëve ekzekutiv dhe pronarët e bizneseve.

 

 

 

Trajnimi do të mbahet nga eksperti i shitjes i Denis Gafuri me një përvojë  mbi njezet vite ne shitje në kompanitë e suksesshme vendore dhe nje mori certifikata per shitje dhe marketing.

 

 

Gjatë trajnimit do të organizohen edhe workshope të ndryshme.

 

Pas pjesëmarrjes ne ketë trajnim pjesëmarrësit do të jenë në gjendje qe të organizojnë shitjet profesionale me qasje te re, të kuptojnë kërkesat e klientëve të tyre, komunikimin me klient.

Ju do te keni mundesi te kerkoni me teper angazhim nga stafi juaj dhe rezultatet do te jene evidente.

Secili pjesëmarrës do të pajiset me materiale shtesë të cilat janë udhërrëfyes për më tutje.

 

Per detjajet rreth trajnimit na kontaktoni ne :

 00383 45 500 304  ose ne  00383 49 66 89 00

[email protected]

No customer comments for the moment.

Write a review

Write a review

Produkte në kategori të njejtë

 • 15,00 € 15,00 €

  15,00 €
  Item Code: bg9011
 • 0,00 € 0,00 €

  TEMA: Taktikat efektive ë SHITJES

  TEMA: Taktikat efektive ë SHITJES dhetë MARKETINGUT për  të ardhura të rritura, motivimi dhe vetëdisimi për vlerën e kompanisë – Brand awareness.

  0,00 €
  Item Code: ST001
 • 25,00 € 25,00 €

  Nese ende nuk e dini se çfare

  Nese ende nuk e dini se çfare dhurate ti beni me te dashurve tuaj atehere kjo eshte zgjedhja ideale.Ky kupon mund te shfrytezohet ne te gjitha kategorit e smardonline dhe vlera e tij eshte 25Euro.

  25,00 €
  Item Code: LR166
 • 39,00 € 39,00 €

  Shtegu i parë Milishevë-Deqan

  Shtegu i parë Milishevë-Deqan

  39,00 €
  Item Code: IH047
 • 35,00 € 35,00 €

  Shtegu i dytë Bogë

  Shtegu i dytë Bogë

  35,00 €
  Item Code: IH048
 • Business Intelligence tani edhe ne

  Business Intelligence tani edhe ne Kosove.

  Item Code: DT085
 • GIS merrët me zhvillimin e

  GIS merrët me zhvillimin e aplikacioneve apo programeve duke filluar prej Web-faqeve,Desktopit, Cloud dhe aplikacioneve mobile.Ne kujdesëmi jo vetëm për përpunimin dhe krijimin e programëve por në krijimine një mardhënie më të mirë me klientet si nje hap i duhur për lehtësimin e punës së tyre në bizneset e tyre.

  Item Code: DT054
 • 0,00 € 0,00 €

  QMS&IT - Zgjidhje softverike për

  QMS&IT - Zgjidhje softverike për përmirësim të sistemit të menaxhmentit të kualitetit

  0,00 €
  Item Code: OK073
Next Previous
Scroll