Produkte të reja

Aktiviteti Via Ferrata

#bg9011

New

15,00 €

- +

Via Ferrata Ari është aktivitet bjeshkatarë që e bënë ngjitjen të afërt për të gjithë. Strukturat e çelikta të montuara në shëkmb ju mundësojnë që ju të përjetoni adrenalinën e ngjitjes me rrezik minimal dhe gjendje fizike standarde. 
Rezervoni udhëtimin tuaj në Via Ferrata Ari dhe përjetoni pamjet me të mira në Kosovë. të udhëhequr nga guida të trajnuara me pajisje të standardeve më të larta Petzl dhe Saleva, dy kompanitë lidere në këtë drejtim. 
Rezervoni udhëtimin tuaj në Via Ferrata. Oferta speciale për grupe të mëdha dhe aktivitete të kompanive apo aorganizatave. 

No customer comments for the moment.

Write a review

Write a review

Produkte në kategori të njejtë

 • 0,00 € 0,00 €

  0,00 €
  Item Code: TR001
 • 0,00 € 0,00 €

  TEMA: Taktikat efektive ë SHITJES

  TEMA: Taktikat efektive ë SHITJES dhetë MARKETINGUT për  të ardhura të rritura, motivimi dhe vetëdisimi për vlerën e kompanisë – Brand awareness.

  0,00 €
  Item Code: ST001
 • 25,00 € 25,00 €

  Nese ende nuk e dini se çfare

  Nese ende nuk e dini se çfare dhurate ti beni me te dashurve tuaj atehere kjo eshte zgjedhja ideale.Ky kupon mund te shfrytezohet ne te gjitha kategorit e smardonline dhe vlera e tij eshte 25Euro.

  25,00 €
  Item Code: LR166
 • 39,00 € 39,00 €

  Shtegu i parë Milishevë-Deqan

  Shtegu i parë Milishevë-Deqan

  39,00 €
  Item Code: IH047
 • 35,00 € 35,00 €

  Shtegu i dytë Bogë

  Shtegu i dytë Bogë

  35,00 €
  Item Code: IH048
 • Business Intelligence tani edhe ne

  Business Intelligence tani edhe ne Kosove.

  Item Code: DT085
 • GIS merrët me zhvillimin e

  GIS merrët me zhvillimin e aplikacioneve apo programeve duke filluar prej Web-faqeve,Desktopit, Cloud dhe aplikacioneve mobile.Ne kujdesëmi jo vetëm për përpunimin dhe krijimin e programëve por në krijimine një mardhënie më të mirë me klientet si nje hap i duhur për lehtësimin e punës së tyre në bizneset e tyre.

  Item Code: DT054
 • 0,00 € 0,00 €

  QMS&IT - Zgjidhje softverike për

  QMS&IT - Zgjidhje softverike për përmirësim të sistemit të menaxhmentit të kualitetit

  0,00 €
  Item Code: OK073
Next Previous
Scroll