HP Partner
Fushe Kosove
+383 (0) 45 502 206

Rreth nesh

Rreth nesh

Smard Sh.P.K është firma e parë në Kosovë për shitjen e produkteve në Internet,bazuar në përvojën dhe punën shumëvjeçare të kompanive të ndryshme që operojnë në SHBA,Evropë dhe Japoni. Smardonline.com ka filluar me shitje online me 14 shkurt 2012.

Smardonline.com është e ndarë në dy departamente:

1. Në departamentin e shitjes me katalog,që synon bizneset dhe institucionet e ndryshme.Furnizimin me material për zyre, shërbime dhe promocione të sofistikuara për klientët.
Qëllimi është që bizneseve t’ju lehtësohet furnizimi me artikujt e kërkuar dhe ulja e shpenzimeve të furnizimit. Përmes stafit të specializuar, ne do t’ju lehtësojmë dhe përmbushim të gjitha kërkesat për një zyrë.
  
2. Departamentin e shitjes online duke ju ofruar klientëve të masës së gjerë produkte të brendeve botërore, trendin e dyqanit online, një risi në shërbim ndaj klientit.  
 Smardonline ju ka mundësuar bizneseve lokale që ti shesin dhe promovojnë produktet e tyre online duke ju ofruar qasje të re për pranim te porosive nga mbarë bota. Smardonline.com ka pasur një rritje progresive që nga numri i klientëve, furnizuesve, rangun e produkteve, numrin e porosive, dhe numrin e madh të përdorueseve në sajtin tonë.

Smardonline.com ka krijuar një reputacion shumë të madh në shitjen e materialeve për zyrë, elektronikë, veshmbathje, bio produkte, kozmetikë, smart medicine, aksesore te ndryshëm, produkte për fëmije, libra, lule etj. Duke fituar besueshmërinë e klientëve ne krenohemi që jemi lider në treg me kujdes ndaj klientit. Ne synojmë që të rrisim numrin e produkteve dhe aktiviteteve në mënyrë që t’i plotësojmë të gjitha kërkesat e konsumatorëve.


3. Smard shpk në vitin 2014 ka filluar parteneritetin me kompanin konsultete sllovene EAC duke ofruar shërbime te reja si : MYSTERY SHOPPING , FOCUS GROUP, HULUMTIME KUALITATIVE DHE KUANTITATIVE TË CILAT KANË PËR QËLLIM PËRMIRËSIMIN E SHËRBIMEVE DHE KËNAQËSISË SË KLIENTIT

Këto programe janë të dedikuara posaçërisht për banka, institucione, hotelieri si dhe bizneset tjera të cilat ofrojnë shërbime për klientë. Programet Mystery Shopping si dhe hulumtimet e kënaqësise së konsumatorëve luajn rol të rëndësishëm për t’i ndihmuar një ndërmarrje për të hartuar dhe pastaj për të monitoruar përformancën e ofrimit të shërbimit ndaj klientit.

Mystery shopping është një vegël e fuqishme e marketingut e cila ka marrë hov të madh në gjithë botën dhe që ka rezultuar me përmirësim të dukshëm në ndërmarrjet të cilat e kanë praktikuar këtë metodë.


4. Smard shpk në vitin 2016 ka filluar edhe me trajnime të shitjes me tema :
“Pasioni i Shitjes duke ndërtuar raport me bashkpuntorin dhe psikologjia e shitjes “
Këto trajnime janë shumë te rekomanduara për të gjithë: 
*Menaxherët e shitjes
*Udhëheqësit e ekipeve,
*Menaxherët e konsulentëve kyç,
* Agjentët e shitjes,
*Tregtarët,
* Përgjegjës për mbikëqyrjen dhe trajnimin e agjentëve të shitjes,
*Drejtorëve të bizneseve. Si dhe të gjithë personave që janë të interesuar të futen në sektorin e shitjes.Vizioni

Vizioni ynë është që të jetë kompania më miqësore e rajonit ndaj konsumatorëve,për të krijuar një vend dhe eksperience të re për njerëzit ku mund të gjejne çdo gjë për të blerë në internet dhe për partnerët tonë të biznesit për të fituar të holla nga shitja dhe promovimi i produktit tyre nëpërmjet nesh.

Misioni

Rritja fitimprurëse nëpërmjet shërbimit të lartë ndaj klientit me risi, cilësi dhe perkushtim ndaj bashkëpuntorve .


Vlerat Tona
Suksesi ynë është ndërtuar mbi principe të thjeshta:

  •  Kurrë të mos kënaqemi me pak.

  •  Të jemi të hapur më klientët dhe furnizuesit duke krijuar lidhje ne periudha afatgjata. 

Shënimet e kompanisë
SMARD SHPK
Nr I tel: 038 22 88 22
E-mail adressa: [email protected]
Web: www.smardonline.com
Adresa: RR,Bajram Kelmendi no 35
Prishtinë
Kosovë

Ekipi ynë

Ekipi jonë përbëhet prej ekspertëve të specializuar të cilët përmes hulumtimeve synojnë që të jenë të parët në lëmin e tyre për të ofruar shërbime kualitative për klientët dhe furnizuesit.

Ne ofrojmë një sajt që është shumë miqësor,me produktet të llojllojshme,oferta interesante(ditore, javore, për festa, dhe dhurata) për klientët. Ne krenohemi me secilin anëtarë të ekipit tonë, pasi që ata bëjnë të pamundurën që të ofrojnë shërbime cilësore për klientët, furnizuesit, dhe partnerët tanë.

  • Produkte te kualitetit te larte
  • Sherbimi me i mire i konsumatoreve
  • Transport ne gjithe Kosoven

Rekomandimet

Jemi shumë shumë të kënaqur me produktet dhe shërbimet e juaja.

Valon Krasniqi (NTP-Dijamant)

Jemi shum të kënaqur me produktet e juaja si dhe e vlersojmë shumë kujdesin që Smard ka treguar ndaj ne.

Durimi Beqiraj (Fidani-L NTP)

Jemi shumë të kënaqur me shërbimet dhe produktet e juaja dhe do të vazhdojmë të bashkëpunojm me kompanin tuaj edhe në të ardhmen.

Bekim Aliu (Barnatore ORHIDEA)

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

X