Produkte të reja

Reduced price! AN Qafore Emri 3x - Pune Dore

AN Qafore Argjendi Emri 3x - Pune Dore

#

New

AN Qafore Argjendi Emri 3x - Pune Dore

Vërejtje: Punimi i qafores realizohet 5 ditë pune nga dita që e bëni porosinë.

More details

35,00 €

40,00 €

-5,00 €

- +

Punohet në bazë të porosisë. Produkti është punuar nga argjendi 925 por gjithashtu mund të porositet edhe i larë në ari 24k.
Eshtë dizajnuar dhe punuar nga Ariana Nila punë dore.
Qafore me 3 pllaka, në hapësirat për shkrim ne pllaka mund të shkruani emra ose data sipas dëshires tuaj.
Punimi i qafores realizohet 5 ditë pune nga dita qe bëni porosi.

Ti mbani larg lagështisë produktet e lara në ari!

No customer comments for the moment.

Write a review

AN Qafore Argjendi Emri 3x - Pune Dore

AN Qafore Argjendi Emri 3x - Pune Dore

AN Qafore Argjendi Emri 3x - Pune Dore

Vërejtje: Punimi i qafores realizohet 5 ditë pune nga dita që e bëni porosinë.

Write a review

Produkte në kategori të njejtë

 • 65,00 € 65,00 €

  Qafore e Argjendit 925Vërejtje:

  Qafore e Argjendit 925Vërejtje: Punimi i qafores realizohet 5 ditë pune nga dita qe e bëni porosinë.

  65,00 €
  Item Code: #an3
 • 29,99 € 29,99 €

  AN Qafore Argjendi Emri 2x - Punë

  AN Qafore Argjendi Emri 2x - Punë DoreVërejtje: Punimi i qafores realizohet 5 ditë pune nga dita qe e bëni porosinë.

  29,99 €
  Item Code: eh2
 • 25,00 € 25,00 €

  AN Qafore Argjendi - Punë

  AN Qafore Argjendi - Punë DoreVërejtje: Punimi i qafores realizohet 5 ditë pune nga dita qe e bëni porosinë.

  25,00 €
  Item Code: eh3
 • 65,00 € 65,00 €

  AN Qafore Argjendi Emri 2x - Punë

  AN Qafore Argjendi Emri 2x - Punë DoreVërejtje: Punimi i qafores realizohet 5 ditë pune nga dita qe e bëni porosinë.

  65,00 €
  Item Code: eh4
 • 29,99 € 29,99 €

  AN Qafore Argjendi - Punë Dore

  AN Qafore Argjendi - Punë Dore Vërejtje: Punimi i qafores realizohet 5 ditë pune nga dita qe e bëni porosinë.

  29,99 €
  Item Code: eh5
 • 29,99 € 29,99 €

  AN Qafore Argjendi - Punë Dore

  AN Qafore Argjendi - Punë Dore Vërejtje: Punimi i qafores realizohet 5 ditë pune nga dita qe e bëni porosinë.

  29,99 €
  Item Code: 7623
 • 43,75 € 20%OFF 35,00 €

  35,00 € 43,75 € 20%OFF
  Reduced price!
  Item Code: eh9
 • 39,99 € 39,99 €

  39,99 €
  Item Code: eh11
 • 50,00 € 50,00 €

  Kodi : an11Argjend 925 dhe Argjend

  Kodi : an11Argjend 925 dhe Argjend 925 i lare ne ari 24k .Mund te behet porosi vetem 1 emer cmimi 25 euro .Seti i 2 emrave  50 euro .

  50,00 €
  Item Code: LR170
 • 44,00 € 44,00 €

  Kodi : an23Argjend 925 dhe Argjend

  Kodi : an23Argjend 925 dhe Argjend 925 i lare ne ari 24k .Punohet ne baze te porisis.Produkti eshte punuar nga argjendi 925 dhe eshte lare ne ari 24k.Eshte dizajnuar dhe punuar nga Ariana Nila pune dore.Qafore 2x qejkrel Lire se gjysme LireShmangeni kontaktin me lageshti( vlen per produktin e lare ne ari).Mund te zgjedhni mes Argjend 925 dhe Argjent 925 te lare ne ari 24.

  44,00 €
  Item Code: DT006
 • 30,00 € 30,00 €

  Kodi : an14Argjend 925 dhe Argjend

  Kodi : an14Argjend 925 dhe Argjend 925 i lare ne ari 24k 

  30,00 €
  Item Code: LR171
 • 25,50 € 25,50 €

  Kodi : an15Argjend 925 dhe Argjend

  Kodi : an15Argjend 925 dhe Argjend 925 i lare ne ari 24k .

  25,50 €
  Item Code: LR172
 • 40,00 € 40,00 €

  40,00 €
  Item Code: DT007
 • 40,00 € 40,00 €

  Kodi : an17Argjend 925 dhe Argjend

  Kodi : an17Argjend 925 dhe Argjend 925 i larë në ari 24k .

  40,00 €
  Item Code: LR173
 • 25,00 € 25,00 €

  Kodi : an26Vërejtje: Punimi i

  Kodi : an26Vërejtje: Punimi i qafores realizohet 5 ditë pune nga dita qe e bëni porosinë.

  25,00 €
  Item Code: DT009
 • 40,00 € 40,00 €

  Kodi : an19Argjend 925 dhe Argjend

  Kodi : an19Argjend 925 dhe Argjend 925 i lare ne ari 24kVërejtje: Punimi i qafores realizohet 5 ditë pune nga dita qe e bëni porosinë.

  40,00 €
  Item Code: LR174
 • 30,00 € 30,00 €

  Kodi : an20Argjend 925 dhe Argjend

  Kodi : an20Argjend 925 dhe Argjend 925 i larë në ari 24k .Vërejtje: Punimi i qafores realizohet 5 ditë pune nga dita qe e bëni porosinë.

  30,00 €
  Item Code: LR176
 • 35,00 € 35,00 €

  35,00 €
  Item Code: DT010
 • 40,00 € 40,00 €

  Kodi : an21 Argjend 925 dhe Argjend

  Kodi : an21 Argjend 925 dhe Argjend 925 i lare ne ari 24kVërejtje: Punimi i qafores realizohet 5 ditë pune nga dita qe e bëni porosinë.

  40,00 €
  Item Code: Lr175
 • 25,00 € 25,00 €

  Kodi : an28Vërejtje: Punimi i

  Kodi : an28Vërejtje: Punimi i qafores realizohet 5 ditë pune nga dita qe e bëni porosinë.

  25,00 €
  Item Code: DT011
 • 35,00 € 35,00 €

  Kodi : an22Argjend 925 dhe Argjend

  Kodi : an22Argjend 925 dhe Argjend 925 i lare ne ari 24k .Vërejtje: Punimi i qafores realizohet 5 ditë pune nga dita qe e bëni porosinë.

  35,00 €
  Item Code: LR177
 • 35,71 € 30%OFF 25,00 €

  AN Qafore Argjendi i larë në Ari

  AN Qafore Argjendi i larë në Ari 24kVërejtje: Punimi i qafores realizohet 5 ditë pune nga dita qe e bëni porosinë.

  25,00 € 35,71 € 30%OFF
  Reduced price!
  Item Code: DT012
 • 35,00 € 35,00 €

  AN Qafore ArgjendiVërejtje: Punimi i

  AN Qafore ArgjendiVërejtje: Punimi i qafores realizohet 5 ditë pune nga dita qe e bëni porosinë.

  35,00 €
  Item Code: DT013
Next Previous

Product customization

After saving your customized product, remember to add it to your cart.

loader

* required fields

Scroll