Përvojat E Mësimdhënqsve Të Kosovës Me Reforma Në Planprograme

4.99

Kodi i produktit: b129e Kategorite ,

Përshkrimi

Përmbledhja

Ky studim ekzaminon përvojën e katër edukatorëve/mësimdhënësve në implementimin e e dukimit qytetar në planin arsimor në Kosovë e pasluftës. Dokumentacioni i hulumtimit fillon me sqarim të detajuar të sistemit edukativ të Kosovës, duke përfshirë këtu krijimin e edukatës qytetare në planin arsimor të Kosovës, është i lidhur ngushtë me ndërtimin e qëllimeve dhe synimeve të shtetit te pasluftës. Si një studim kualitativ, përvojat e katër edukatorëvë kosovarë lidhur me implementimin e hershëm të programit të edukimit qytetar është konsideruar dhe krahasohet me zbulimet në literaturat tjera studioze për përvojat e mësimdhënësve të ndryshimeve mandatore. 

Ky studim ka zbuluar se përvojat e mësimdhënësve kosovar të ndryshimeve arsimore, kryesisht i përgjigjej përvojave të mësimdhënësve me ndryshime të mandatuara e të identifikuara në punë t ë tjera shkencore. Duke dalë nga ky krahasim, janë bërë sugjerimet se si edukatorët mund të përmirësojnë zbatimin e programeve të reja arsimore apo reformat në mjedis të ngjashme. 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Përvojat E Mësimdhënqsve Të Kosovës Me Reforma Në Planprograme”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *