Përtej psikologjisë nga OSHO – Bhagwan Shree Rajneesh

8.30

Përtej psikologjisë nga OSHO – Bhagwan Shree Rajneesh

Kodi i produktit: gv421 Kategorite , ,

Përshkrimi

“Përtej psikologjisë” është ndër librat me interesantë të OSHOS: Ky libër është një përzgjedhje e veçantë e bisedimeve të bëra prej tij me një grup të vogël njerëzish që udhëtojnë me të në një tur botëror. Secili kapitull është një gur i çmuar i dijes së tij.

Osho zhvillon këtu konceptin e tij të një shkolle mistike të cilën ai e sheh si një model të ardhshëm në të cilin qenia njerëzore mund të bëjë reale përvojat shpirtërore dhe t’i zbulojë vetë ato.
Çdo kapitull zbulon një aspekt të ndryshëm të çështjeve të rëndësishme themelore në vizionin e Oshos, duke përfshirë të kuptuarin e thellë të kushtëzimit dhe ndikimin e tij në jetën tonë, çështje ezoterike të individit si; seksi, edukimi i fëmijëve, zhvendosja e mendjes në të kuptuarin e botës.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Përtej psikologjisë nga OSHO – Bhagwan Shree Rajneesh”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *