Kuti e ndihmës së parë

49.50

Kuti nga plastika ABS, e qëndrueshme në thyerje, me puthitës gome dhe mbajtës për montim në mur. E pajisur me pllaka transparente për të mbrojtur pjesët e brendshme, ndarje të ndryshueshme, me mbyllës.

Përmasat: 310 x 130 x 210 mm

Përshkrimi

Kutia e ndihmës së parë me përmasa 310 x 130 x 210 mm, është e punuar nga plastika ABS, e cila është e qëndrueshme në thyerje dhe e pajisur me puthitës gome, mbajtës për montim në mur, me pllaka transparente për të mbrojtur pjesët e brendshme me mundësi të ndarjeve të ndryshueshme dhe me mbyllës.

Është e certifikuar sipas standardit DIN 13157, i cili është i zbatueshëm për kuti të ndihmës së parë për përdorim në objekte administrative dhe tregtimi me deri 50 të punësuar, në objekte prodhimi dhe përpunimi me deri 20 të punësuar si dhe kantierë ndërtimi me deri 10 të punësuar.

Gjithashtu sipas po këtij standardi, këto kuti janë të përshtatshme për përdorim në shkolla dhe çerdhe / kopshte fëmijësh, etj.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kuti e ndihmës së parë”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *