Aparat për shuarjen e zjarrit, 2kg dyoksid karboni (CO2)

48.00

Per Kompani kerkoni Oferte [email protected]
Është i përshtatshëm për përdorim në dyqane të bojërave, industrinë energjetike, salla industriale dhe kudo ku përdorimi i pluhurit për shuarjen e zjarrit nuk është i rekomanduar për shkak të pranisë së pajisjeve të ndjeshmendaj pluhurit dhe papastërtive. Aparati për shuarjen e zjarrit pas përdorimit nuk lë mbetje.

Përshkrimi

Aparat zjarrfikës, 2 kg dyoksid karboni (CO2)

Përdorimi

Është i përshtatshëm për përdorim në dyqane të bojërave, industrinë energjetike, salla industriale dhe kudo ku përdorimi i pluhurit për shuarjen e zjarrit nuk është i rekomanduar për shkak të pranisë së pajisjeve të ndjeshme ndaj pluhurit dhe papastërtive. Aparati për shuarjen e zjarrit pas përdorimit nuk lë mbetje.

Karakteristikat bazike

 I lehtë dhe i përshtatshëm për operim.
 I shpejtë dhe efikas në shuarjen e zjarrit.
 Mirëmbajtje dhe servisim ekonomik.
 I pajisur me valvulë që mundëson ndërprerjen e kohëpaskohëshme të shuarjes.
 Cilindëri i aparatit për shuarjen e zjarrit është i ngjyrosur me ngjyrë rezistente ndaj rrezeve UV.
 Mundësi e shumëfishtë e rimbushjes.

Kualiteti dhe siguria

Aparati është dizajnuar sipas kërkesave të tregut Europian, duke u bazuar në sistemin e certifikuar për menaxhimin e cilësisë ISO 9001. Plotëson kërkesat e Standardit Europian EN 3 dhe Direktivën e Sigurisë PED 97/23/EC. 

Në çmim është përfshirë edhe mbajtësi metalik. 

Kapaciteti 2 kg
Lënda shuarëse Dyoksid karboni (CO2)
Miratimet (certifikimet) CE, EN3, Marine
Klasifikimi sipas EN 3 34B
Temperatura e operimit –30°C deri 60°C
Koha mesatare e zbrazejs 25 s
Ngjyra përfundimtare RAL 3000, RAL7037
Pesha e përafërt bruto 8,30 kg
Dimensionet e përafërta 520 x 270 mm
Të dhënat e paketimit Kuti kartoni

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Aparat për shuarjen e zjarrit, 2kg dyoksid karboni (CO2)”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *