Aparat automatik për shuarjen e zjarrit, 1kg pluhur ABC 40%

35.00

Është i përshtatshëm për të mbrojtur nga zjarri shumicën e hapësirave të pambikëqyrura. Zakonisht përdoret për të mbrojtur makineri/fabrika dhe kudo ku ekziston rreziku i zjarrit si hapësira të motorëve të varkave, automjeteve, depo me produkte lehtë ndezëse, kaldaja të ngrohjeve etj.

Përshkrimi

Aparat për shuarje automatike të zjarrit, 1 kg pluhur ABC 40%

Përdorimi

Është i përshtatshëm për të mbrojtur shumicën e hapësirave të pambikëqyrura. Zakonisht përdoret për të mbrojtur makineri/fabrika dhe kudo ku ekziston rreziku i zjarrit si hapësira të motorëve të varkave, automjeteve, depo me produkte lehtë ndezëse, kaldaja të ngrohjeve etj.

Karakteristikat bazike

 Instalim i lehtë dhe i thjeshtë.
 I shpejtë dhe efikas në shuarjen e zjarrit.
 Mirëmbajtje dhe servisim ekonomik.
 I pajisur me manometër për kontrollim të lehtë të shtypjes së aparatit.
 I pajisur me sprinkler, valvulë sigurie dhe kafaz për mbrjtjen e sprinklerit.

Kualiteti dhe siguria

Aparati është dizajnuar sipas kërkesave të tregut Europian, duke u bazuar në sistemin e certifikuar për menaxhimin e cilësisë ISO 9001.

Aparati është i pajisur me valvulë sigurie që mundëson ndërrim të sigurt të manometrit në rast nevoje pa humbur gazin shtytës dhe lëndën për shuarjen e zjarrit.

Një aparat i tillë mbulon një sipërfaqe maksimale prej 1 m2 ose afërsisht rreth 1 m3

Në çmim është përfshirë edhe mbajtësi metalik për montim në tavan.

Kapaciteti 1 kg
Lënda shuarëse Pluhur ABC 40%
Lloji i aparatit zjarrfikës Me presion të përhershëm
Miratimet (certifikimet) CE Sprinkler
Klasifikimi sipas EN 3 A, B, C
Temperatura e operimit –30°C deri 60°C
Temperatura e aktivizimit 68°C
Ngjyra përfundimtare RAL 3000
Pesha e përafërt bruto 2,60 kg
Dimensionet e përafërta 250 x 160 mm
Të dhënat e paketimit 6 copë/pako

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Aparat automatik për shuarjen e zjarrit, 1kg pluhur ABC 40%”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *