HP Partner
Fushe Kosove
+383 (0) 45 502 206

Privatësia juaj

Privatesia juaj

Smardonline.com është tërësisht I angazhuar për të mbrojtur privatësinë e vizitorëve dhe konsumatorëve ne faqen tanë. Anëtarët e ekipit Smardonline.com janë edhe vetë klientë  ne faqe tjera te internetit dhe plotësisht e vlerësojnë dhe e respektojnë rëndësinë e privatësisë në internet. Ne nuk do  japim informacione shpjegues rreth klientëve tanë palëve të treta, përveç kur ajo është pjesë e siguruar e një shërbim për ju – p.sh. rregullimin për një produkt që do të dërgohet tek ju, kryerjen e pageses dhe kontrolle të tjera të sigurisë dhe përveç rasteve kur kërkohen nga organet e drejtësisë,ose kur ne e kemi lejen tuaj për ta bërë këtë.

Mbledhja e Te Dhënave Personale

Të dhënat personale janë informacionet tuaja të identifikimit, psh: emri dhe mbiemri, adresa, numri I telefonit adresa postare ose e e-mail-it.SmardOnline.com nuk i mbledh të dhënat tuaja personale përveçse kur ju i jepni vetë ato, Ne kete rast kur ju porositni nje produkt.Dhe obligimi yne eshte qe te ju informojme qe per cfare arsyje na duhen te dhenat tuaja

Mbrojtja e të dhënave

Ne jemi të përkushtuar që të mbrojmë të dhënat tuaja. Të dhënat tuaja do të përdoren vetëm për qëllime të brendshme të kompanisë dhe nuk do të zbulohen për palë të treta pa pëlqimin tuaj.

Cookies(Biskota)

Një cookie është një file i vogël informacioni që është dërguar në kompjuterin tuaj, celular ose pajisje të tjera, kur ju vizitoni faqen e internetit dhe do të njohë pajisjen tuaj në vizitat e ardhshme, si dhe duke u përpjekur për të siguruar që reklamat qe  shihni online janë  të rëndësishme për ju.Për shembull ne shfrytëzojëm cookies për Google Analytics për të na ndihmuar të kuptojnë se si konsumatorët arrijnë në faqen tonë, shfletojne ose përdorin faqen tonë dhe të nxjerrë në pah fushat ku ne mund të përmirësojë. Të dhënat e ruajtura nga këto cookies nuk tregon detaje personale nga të cilat mund të jenë të vendosur identitetin tuaj individuale.

Komunikimi dhe Marketingu

Nëse ju keni bërë një blerje nga dyqan jonë, ne herë pas here do të ju mbajme te informuar me produktet tona të fundit, lajme dhe oferta speciale me anë te e-mail, postës dhe telefonit.

E Drejta e informimit

Ne gjithmonë  jemi të kënaqur për të dëgjuar nga klientët tanë (edhe në qoftë se kjo është një ankesë!). Ne jemi gjithmonë mirënjohës për çdo kohë që ju kaloni ne webfaqen tone, sepse me kete na ofroni njohuri qe ne kemi nevoje ta dim se a jane te kenaqur plotesisht klientat tane – dhe ky eshte qellimi jone kryesore qe te kemi klienta te kenaqur dhe klienta qe kthehen perseri tek ne dhe qe rekomandojne miqte dhe familjaret e tyre. Nëse keni ndonjë pyetje apo reagime në lidhje me këtë deklaratë, ose në qoftë se ju do të donte për të ndaluar përpunimin e informacionit tuaj, ju lutem mos hezitoni të na kontaktoni ne [email protected] .

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

X