Produkte të reja

Kuti e ndihmës së parë

#0082102

New

 • Porosit direkt ne VIBER +377 45 502 206

  +37745502206

 • Ose na shkruani në FB https://fb.com/smardonlinecom/
 • Kuti nga plastika ABS, e qëndrueshme në thyerje, me puthitës gome dhe mbajtës për montim në mur. E pajisur me pllaka transparente për të mbrojtur pjesët e brendshme, ndarje të ndryshueshme, me mbyllës.

  Përmasat: 310 x 130 x 210 mm

  More details

  49,50 €

  - +

  Kutia e ndihmës së parë me përmasa 310 x 130 x 210 mm, është e punuar nga plastika ABS, e cila është e qëndrueshme në thyerje dhe e pajisur me puthitës gome, mbajtës për montim në mur, me pllaka transparente për të mbrojtur pjesët e brendshme me mundësi të ndarjeve të ndryshueshme dhe me mbyllës.

  Është e certifikuar sipas standardit DIN 13157, i cili është i zbatueshëm për kuti të ndihmës së parë për përdorim në objekte administrative dhe tregtimi me deri 50 të punësuar, në objekte prodhimi dhe përpunimi me deri 20 të punësuar si dhe kantierë ndërtimi me deri 10 të punësuar.

  Gjithashtu sipas po këtij standardi, këto kuti janë të përshtatshme për përdorim në shkolla dhe çerdhe / kopshte fëmijësh, etj.

  No customer comments for the moment.

  Write a review

  Kuti e ndihmës së parë

  Kuti e ndihmës së parë

  Kuti nga plastika ABS, e qëndrueshme në thyerje, me puthitës gome dhe mbajtës për montim në mur. E pajisur me pllaka transparente për të mbrojtur pjesët e brendshme, ndarje të ndryshueshme, me mbyllës.

  Përmasat: 310 x 130 x 210 mm

  Write a review

  Produkte në kategori të njejtë

  • 16,50 € 16,50 €

   E destinuar për shuarjen e zjarreve

   E destinuar për shuarjen e zjarreve fillestare në kuzhinë.

   16,50 €
   Item Code: 0135207
  • 45,00 € 45,00 €

   Është i përshtatshëm për të mbrojtur

   Është i përshtatshëm për të mbrojtur nga zjarri shumicën e hapësirave të pambikëqyrura. Zakonisht përdoret për të mbrojtur makineri/fabrika dhe në ato vende ku ekziston rreziku i zjarrit si hapësira të motorëve të varkave, automjeteve, depo me produkte lehtë ndezëse, kaldaja të ngrohjeve etj.

   45,00 €
   Item Code: 0135164
  • 45,00 € 45,00 €

   Per Kompani kerkoni Oferte

   Per Kompani kerkoni Oferte [email protected]Është i përshtatshëm për shuarjen e zjarrit në magazina ku janë të deponuara gazra të ndezshme, ngjyra, llaqe dhe lëngje të tjera të ndezshme, salla industriale, termocentrale dhe fabrika kimike, miniera nëntokësore, etj. 0135215

   45,00 €
   Item Code: 0135215
  • 48,00 € 48,00 €

   Per Kompani kerkoni Oferte

   Per Kompani kerkoni Oferte [email protected]Është i përshtatshëm për përdorim në dyqane të bojërave, industrinë energjetike, salla industriale dhe kudo ku përdorimi i pluhurit për shuarjen e zjarrit nuk është i rekomanduar për shkak të pranisë së pajisjeve të ndjeshmendaj pluhurit dhe papastërtive. Aparati për shuarjen e zjarrit pas përdorimit nuk lë mbetje.

   48,00 €
   Item Code: 0129005
  • 80,00 € 80,00 €

   Aparat zjarrfikës 6 kg dyoksid

   Aparat zjarrfikës 6 kg dyoksid karboni, me lartësi 665mm.

   80,00 €
   Item Code: 0135162
  • 35,00 € 35,00 €

   Është i përshtatshëm për të mbrojtur

   Është i përshtatshëm për të mbrojtur nga zjarri shumicën e hapësirave të pambikëqyrura. Zakonisht përdoret për të mbrojtur makineri/fabrika dhe kudo ku ekziston rreziku i zjarrit si hapësira të motorëve të varkave, automjeteve, depo me produkte lehtë ndezëse, kaldaja të ngrohjeve etj.

   35,00 €
   Item Code: 0135163
  • 50,00 € 50,00 €

   Është i përshtatshëm për të mbrojtur

   Është i përshtatshëm për të mbrojtur nga zjarri shumicën e hapësirave të pambikëqyrura. Zakonisht përdoret për të mbrojtur makineri/fabrika dhe në ato vendeh ku ekziston rreziku i zjarrit si hapësira të motorëve të varkave, automjeteve, depo me produkte lehtë ndezëse, kaldaja të ngrohjeve etj.

   50,00 €
   Item Code: 0135121
  • 19,00 € 19,00 €

   Plaketa e Mesme

   Plaketa e Mesme  Dimensioni:23x18,5cm  

   19,00 €
   Item Code: ag003
  Next Previous
  Scroll