Produkte të reja

RH Steam & Clean Mop

#DT094

New

Porosit tani, mbajeni ambientin tuaj shtëpiak të pastërt.

More details

99,90 €

129,00 €

-29,10 €

- +

Deshironi nje siperfaqe thellesisht te pastruar dhe aromatike pasi te pastroni? Steam Mop-I yne ka rezervuarin levizes prej 200ml qe mund ta mbushni me detergjent keshtu qe mund te kombinoni fuqine e detergjentit dhe avullit per ta larguar pa pastertine  dhe per te lene pas nje arome mireseardhese me arome pastertie. Fuqi prej 1600watt. kapacitet te rezervuarit te ujit prej 600ml me anti-gelqere. Kapacitet te rezervuarit te detergjentit prej 200ml. Kohe e shpejte e nxehjes per vetem 22 sekonda.  Kohe e pastrimit prej 20 minuta me nje rezervuar. Koke rrotulluese. 2 Lecka pastrimi me mikro fibra. Kabllo me gjatesi prej 8 metrash. pastrim i siperfaqeve nga druri, qeramike, laminatit, pllakave e madje edhe tepiheve.    


No customer comments for the moment.

Write a review

RH Steam & Clean Mop

RH Steam & Clean Mop

Porosit tani, mbajeni ambientin tuaj shtëpiak të pastërt.

Write a review

Produkte në kategori të njejtë

Next Previous
Scroll