Produkte të reja

Aparat automatik për shuarjen e zjarrit, 6kg pluhur ABC 40%

#0135121

New

Është i përshtatshëm për të mbrojtur nga zjarri shumicën e hapësirave të pambikëqyrura. Zakonisht përdoret për të mbrojtur makineri/fabrika dhe në ato vendeh ku ekziston rreziku i zjarrit si hapësira të motorëve të varkave, automjeteve, depo me produkte lehtë ndezëse, kaldaja të ngrohjeve etj.

More details

50,00 €

- +

Aparat për shuarje automatike të zjarrit, 6 kg pluhur ABC 40%

Përdorimi

Është i përshtatshëm për të mbrojtur shumicën e hapësirave të pambikëqyrura. Zakonisht përdoret për të mbrojtur makineri/fabrika dhe në ato vende ku ekziston rreziku i zjarrit si hapësira të motorëve të varkave, automjeteve, depo me produkte lehtë ndezëse, kaldaja të ngrohjeve etj.

Karakteristikat bazike

 Instalim i lehtë dhe i thjeshtë.
 I shpejtë dhe efikas në shuarjen e zjarrit.
 Mirëmbajtje dhe servisim ekonomik.
 I pajisur me manometër për kontrollim të lehtë të shtypjes së aparatit.
 I pajisur me sprinkler, valvulë sigurie dhe kafaz për mbrjtjen e sprinklerit.
 Mundësi e shumëfishtë e rimbushjes.

Kualiteti dhe siguria

Aparati është dizajnuar sipas kërkesave të tregut Europian, duke u bazuar në sistemin e certifikuar për menaxhimin e cilësisë ISO 9001. Është i ngjyrosur me ngjyrë rezistente ndaj rrezeve UV.

Aparati është i pajisur me valvulë sigurie që mundëson ndërrim të sigurt të manometrit në rast nevoje pa humbur gazin shtytës dhe lëndën për shuarjen e zjarrit.

Një aparat i tillë mbulon një sipërfaqe maksimale prej 6 m2.

Në çmim është përfshirë edhe mbajtësi metalik për montim në tavan.

Kapaciteti 6 kg
Lënda shuarëse Pluhur ABC 40%
Lloji i aparatit zjarrfikës Me presion të përhershëm
Miratimet (certifikimet) CE Sprinkler
Klasifikimi sipas EN 3 A B C E
Koha mesatare e zbrazejs 15,00 s
Ngjyra përfundimtare RAL 3000
Pesha e përafërt bruto 10,20 kg
Dimensionet e përafërta 421 x 213 mm
Të dhënat e paketimit Kuti kartoniNo customer comments for the moment.

Write a review

Aparat automatik për shuarjen e zjarrit, 6kg pluhur ABC 40%

Aparat automatik për shuarjen e zjarrit, 6kg pluhur ABC 40%

Është i përshtatshëm për të mbrojtur nga zjarri shumicën e hapësirave të pambikëqyrura. Zakonisht përdoret për të mbrojtur makineri/fabrika dhe në ato vendeh ku ekziston rreziku i zjarrit si hapësira të motorëve të varkave, automjeteve, depo me produkte lehtë ndezëse, kaldaja të ngrohjeve etj.

Write a review

Produkte në kategori të njejtë

Next Previous
Scroll