Aparat automatik për shuarjen e zjarrit, 3kg pluhur ABC 40%

45,00 €

#0135164

Është i përshtatshëm për të mbrojtur nga zjarri shumicën e hapësirave të pambikëqyrura. Zakonisht përdoret për të mbrojtur makineri/fabrika dhe në ato vende ku ekziston rreziku i zjarrit si hapësira të motorëve të varkave, automjeteve, depo me produkte lehtë ndezëse, kaldaja të ngrohjeve etj.

More details

 • Porosit direkt ne VIBER +377 45 502 206

  +37745502206

 • Ose na shkruani në FB https://fb.com/smardonlinecom/
 • Aparat për shuarje automatike të zjarrit, 3 kg pluhur ABC 40%

  Përdorimi

  Është i përshtatshëm për të mbrojtur shumicën e hapësirave të pambikëqyrura. Zakonisht përdoret për të mbrojtur makineri/fabrika dhe në ato vende ku ekziston rreziku i zjarrit si hapësira të motorëve të varkave, automjeteve, depo me produkte lehtë ndezëse, kaldaja të ngrohjeve etj.

  Karakteristikat bazike

   Instalim i lehtë dhe i thjeshtë.
   I shpejtë dhe efikas në shuarjen e zjarrit.
   Mirëmbajtje dhe servisim ekonomik.
   I pajisur me manometër për kontrollim të lehtë të shtypjes së aparatit.
   I pajisur me sprinkler, valvulë sigurie dhe kafaz për mbrjtjen e sprinklerit.
   Mundësi e shumëfishtë e rimbushjes.

  Kualiteti dhe siguria

  Aparati është dizajnuar sipas kërkesave të tregut Europian, duke u bazuar në sistemin e certifikuar për menaxhimin e cilësisë ISO 9001. Është i ngjyrosur me ngjyrë rezistente ndaj rrezeve UV.

  Aparati është i pajisur me valvulë sigurie që mundëson ndërrim të sigurt të manometrit në rast nevoje pa humbur gazin shtytës dhe lëndën për shuarjen e zjarrit.

  Një aparat i tillë mbulon një sipërfaqe maksimale prej 3 m2.

  Në çmim është përfshirë edhe mbajtësi metalik për montim në tavan.


  Kapaciteti 3 kg
  Lënda shuarëse Pluhur ABC 40%
  Lloji i aparatit zjarrfikës Me presion të përhershëm
  Miratimet (certifikimet) CE montimi, CE Sprinkler
  Temperatura e operimit -20°C deri 60°C
  Ngjyra përfundimtare RAL 3000
  Pesha e përafërt bruto 5,40 kg
  Dimensionet e përafërta 276 x 240 mm
  Të dhënat e paketimit Kuti kartoni

  No customer comments for the moment.

  Write a review

  Aparat automatik për shuarjen e zjarrit, 3kg pluhur ABC 40%

  Aparat automatik për shuarjen e zjarrit, 3kg pluhur ABC 40%

  Është i përshtatshëm për të mbrojtur nga zjarri shumicën e hapësirave të pambikëqyrura. Zakonisht përdoret për të mbrojtur makineri/fabrika dhe në ato vende ku ekziston rreziku i zjarrit si hapësira të motorëve të varkave, automjeteve, depo me produkte lehtë ndezëse, kaldaja të ngrohjeve etj.

  Write a review

  products in the same category: