Produkte të reja

Qerues patatesh dhe perime

#LR263

New

Qerues patatesh dhe perimesh është një mjet kuzhine e përbërë nga dy teh metalik

More details

2,49 €

- +

Qerues patatesh dhe perimesh është një mjet kuzhine e përbërë nga një teh metalik, që përdoret për të hequr lëkurën e jashtme apo lëvozhgë e perime të caktuara, shpesh patate dhe karrota, dhe fruta të tilla si mollë, dardha, etj Ky qerues mund të përdoret gjithashtu edhe për perime. Ky qerues ndryshon nga një thikë sepse është e mprehur nga ana e mbrendshme.

No customer comments for the moment.

Write a review

Qerues patatesh dhe perime

Qerues patatesh dhe perime

Qerues patatesh dhe perimesh është një mjet kuzhine e përbërë nga dy teh metalik

Write a review

Produkte në kategori të njejtë

Next Previous
Scroll