Produkte të reja

Reduced price! Ngrohës me avull i ushqimeve të Bebeve në shishe të madhësive të ndryshme për automobil

Ngrohës me avull i ushqimeve të Bebeve për automobil

#92351

New

39,84 €

49,80 €

-20%

- +

Ngrohës me avull i ushqimeve Bebeve shishe madhësive ndryshme për automobil.

Bënë ngrohjen e shisheve të gjitha madhësive brenda një periudhe 5-7 minuta. Furnizimi me energji elektrike: 12V dhe 220 V.

Paisje shumë profesionale për ti ofruar bebes suaj gjithmonë ushqim ngrohtë dhe cilësor nga brendi i njohur Mebby.

I përshtatshem gjatë udhëtimit.

No customer comments for the moment.

Write a review

Ngrohës me avull i ushqimeve të Bebeve për automobil

Ngrohës me avull i ushqimeve të Bebeve për automobil

Write a review

Produkte në kategori të njejtë

Scroll