Produkte të reja

Termometër digjital i tipit të ngurtë

#TG 100

New

2,90 €

- +

Termometër digjital i tipit të ngurtë

 Ka alarm temperaturë lartë. Bën matjen automatike temperatures. Saktësia lartë të matjes. Ruan rezultatin e matjes fundit. Ka hapsiren e matejes temperatures: nga 32°C 42°C brenda 60 sekondave.

>> Alarmi për ethe

>> Tregues ulët te baterisë

>> Mbyllje automatike

>> Saktësi e lartë dhe shumë praktik

No customer comments for the moment.

Write a review

Termometër digjital i tipit të ngurtë

Termometër digjital i tipit të ngurtë

Write a review

Produkte në kategori të njejtë

Scroll