Produkte të reja

Reduced price! tensiometer digjital nga brendi i njohur Zvicerran Rossmax

Tensiometer digjital Rossmax

#AV151

New

30,06 €

34,95 €

-14%

- +

Tensiometer digjital nga brendi i njohur Zvicerran Rossmax

Tensiometer
me memorizimin e 90 matjeve. Jashtëzakonisht i lehtë për tu perdorur, mjafton shtypet vetëm një buton. Përdor teknologjinë Real Fuzzy I njeh problemet rrahjet e zemres (IHB).

Monitor madh LCD me shifra mëdha dhe qarta për t'u parë.

Kalibrim i përjetshëm pa pagesë

>> Tehnologjia Real Fuzzy

>> Detektor I punes jo të duhur të zemres (IHB)

>> memorje 90 matjeve

>> Matje me një shtypur butonit

>> Përfshin edhe qanten për bartjen dhe ruajtjen e paisjes

>> Mansheta e patentuar pa lateks.

No customer comments for the moment.

Write a review

Tensiometer digjital Rossmax

Tensiometer digjital Rossmax

Write a review

Produkte në kategori të njejtë

Scroll