Produkte të reja

Matës automatik për matjen e presionit të gjakut

#EASY X 900

New

2 993,90 €

3 290,00 €

-9%

- +

Matës për matjen e presionit Gjakut dhe nivelit Yndyrës gjak.

Matës automatik për matjen e tensionit dhe të Yndyrës në Gjak, i përshtatshëm për Farmaci, Korporata dhe subjekte të tjera publike dhe private, ku njerzit mund te bëjnë matjen pa asistencen e ndonjë personi tjetër kualifikuar.

Investim i përshtatshëm dhe i levërdishëm për ordinanca, Farmaci dhe subjekte tjera duan ofrojnë shërbime shtesë për klientet e tyre, për pacientët apo për qytetarët thjeshtë nga cilët mund inkasohen edhe hyra shtesë financiare, apo do mund ofrohet si shërbim shtesë për t'u diferencuar nga konkurenca!

No customer comments for the moment.

Write a review

Matës automatik për matjen e presionit të gjakut

Matës automatik për matjen e presionit të gjakut

Write a review

Produkte në kategori të njejtë

Scroll