Produkte të reja

Tensiometër automatik i dorës

#BQ 705

New

39,00 €

- +


Tensiometer automatik i dores

Dy fushat e kujtesës/memories për dy persona:

secili nga 60 vende kujtesës/memories.

Gati për kalibrimin dhe gatshëm

lidheni me një kompjuter. I thjeshtë për perdorim

duke shtypur vetëm një button. shënuar datën dhe kohën,

Presioni, klasifikimi dhe tregues aritmie!

Ekran ekstra të madh me një numër madh si tregues kryesor.

Aftësia për matur Mode "Vizitor".

KALIBRIMIT FALAS

>> Me teknologji avancuar

>> detektor i hipertensionit dhe shenjes rrezikut

>> Detektor rrahje zemre parregullt (IHB)

>> kujtesë për dy përdorues nga 60 vlera për secilin, me

datën dhe kohën e matjes

>> Madhësia e ekranit LCD "XL"

>> Vetëm një klik është i nevojshëm për matjen

>> Mesatare e tre matjeve fundit

>> Cantë për bartje 

No customer comments for the moment.

Write a review

Tensiometër automatik i dorës

Tensiometër automatik i dorës

Write a review

Produkte në kategori të njejtë

Scroll