Produkte të reja

Inhalator për organet e frymëmarrjes

#NB60Q

New

44,96 €

49,95 €

-10%

- +

Inhalator i përshtashem për fëmijë

është aparat nga modeli me i ri, ideal për thithje ilaqeve lëngëta. Pompa është e kualitetit shumë lartë dhe funksionale, pa zhurmë. Paketa përfshinë edhe masken për Femijë dhe për Rritur.

Rekomandohet për cdo familje ngase mund përdoret edhe tek rriturit dhe siguron performancë lartë për kohë gjatë.

No customer comments for the moment.

Write a review

Inhalator për organet e frymëmarrjes

Inhalator për organet e frymëmarrjes

Write a review

Produkte në kategori të njejtë

Scroll