Produkte të reja

Reduced price! Inhalator dhe një kompresor i fuqishëm pistoni për organet e frymarrjes për fëmij dhe të rritur

Inhalator për organet e frymarrjes për fëmijë dhe të rritur

#NA 100

New

44,91 €

49,90 €

-10%

- +

Inhalator dhe një kompresor i fuqishëm pistoni për fëmi dhe rritur

Valvula rregulluese lejon përdoruesit individualisht të rregullojnë sasinë e ilaqeve aerosol varësi intensitetit saj. Kjo teknologji mundëson për zgjedhur intensitete ndryshme. Intensitetet e medha janë përshtatshme për mjekime shumë te rënda, rekomandohet për fëmijë.

Humbja minimale e barnave, kjo teknologji eshte veçanërisht e përshtatshme për njerëzit vuajnë nga COPD dhe astmë.

>> Maskë për fëmijët dhe rriturit

No customer comments for the moment.

Write a review

Inhalator për organet e frymarrjes për fëmijë dhe të rritur

Inhalator për organet e frymarrjes për fëmijë dhe të rritur

Write a review

Produkte në kategori të njejtë

Scroll