Produkte të reja

Oksimetër pulsi me alarm

#SB-220

New

94,90 €

- +

Oksimetër pulsi me alarm nga gjenerata e fundit

Pajisja për matjen e ngopjes me oksigjen në gjak.

Shfaq përqindjen e Spo2 dhe impuls normal. Ekran me dy ngjyra.

Kthehet bazë pozicionit gishtit. Tingull me alarm.   

No customer comments for the moment.

Write a review

Oksimetër pulsi me alarm

Oksimetër pulsi me alarm

Write a review

Produkte në kategori të njejtë

Scroll