Produkte të reja

Oksimetër pulsi

#MD300C29

New

49,90 €

- +

Oksimetër pulsi

Pajisje për matjen e ngopjes së oksigjenit gjak dhe impulsit. Madhësia e vogël, mundëson konsumim shumë te ulët energjisë, lehtë për t'u përdorur, i përshtatshem dhe shumë ekonomik

No customer comments for the moment.

Write a review

Oksimetër pulsi

Oksimetër pulsi

Write a review

Produkte në kategori të njejtë

Scroll