Produkte të reja

Kuti ditore për tableta

#188-BW

New

1,90 €

- +

Kuti ditore për tableta me katër ndarje gjuhën Kroate

Katër ndarje pjesë caktuar ditës

- Mëngjes, mesditë, mbrëmje dhe natën.

Janë lehtë për t'u përdorur edhe për moshuarit.

Ideale për tu perdorur gjat udhëtimit.

No customer comments for the moment.

Write a review

Kuti ditore për tableta

Kuti ditore për tableta

Write a review

Produkte në kategori të njejtë

Next Previous
Scroll