Produkte të reja

Peshore digjitale për matjen e masës dhe përbërjes trupore

#PS4007

New

49,95 €

- +

Peshore digjitale për matjen e mases dhe përbërjes trupore

Mat peshën deri 180 kg. Precision +-0.1 kg. Matja bëhet duke shkel peshoren e bardhë plastike me elektroda te çelikta inoxi, kjo mundeson matjen e indit yndyror dhe përmbajtjes ujit trup. Aktivizimi I peshores bëhet më një prekje dhe me auto-mbyllje

E përshtatshme për ordinanca private dhe për barnatore synojnë ofrojnë shërbime shtesë për klientët e tyre.

No customer comments for the moment.

Write a review

Peshore digjitale për matjen e masës dhe përbërjes trupore

Peshore digjitale për matjen e masës dhe përbërjes trupore

Write a review

Produkte në kategori të njejtë

Scroll