Produkte të reja

Bokall për filtrim Uji LAICA

#J31AC

New

29,90 €

- +

Ibrik(Bokall) uji LAICA Portokall për filtrim Uji

Projektuar , Dizajnuar dhe prodhuar Itali, shërben për filtrimin e ujit

Dizajn i ngushtë përshtaten derë frigoriferit,

Ngarkues shpejtë te ujit pa spërkatje

Matës elektronik tregon kur është koha për zëvendësuar filtërin

Për ruajtur formën e saktë dhe vetitë mekanike materialeve ju rekomandohet lahen pajisje temperaturë lartë

Filteri është i qëndrueshëm deri ne 240litra uje.

Ngjyra e portokallt

No customer comments for the moment.

Write a review

Bokall për filtrim Uji LAICA

Bokall për filtrim Uji LAICA

Write a review

Produkte në kategori të njejtë

Scroll