Produkte të reja

Bokall për filtrim Uji LAICA

#J31AD

New

29,90 €

- +

Ibrik(Bokall) uji LAICA Blu për filtrim Uji

Projektuar, dizajnuar dhe prodhuar Itali, shërben për filtrimin e ujit

Dizajn i ngushtë përshtatëm që të vendoset në derë frigoriferit,

Ngarkues shpejtë të ujit pa spërkatje

Matës elektronik tregon kur është koha për zëvendësuar filtërin

Për ruajtur formën e saktë dhe vetitë mekanike materialeve ju rekomandohet lahen pajisje temperaturë lartë.
Filteri është i qendrueshëm deri ne 240litra.

Ngjyra e kaltërt

No customer comments for the moment.

Write a review

Bokall për filtrim Uji LAICA

Bokall për filtrim Uji LAICA

Write a review

Produkte në kategori të njejtë

Scroll