Produkte të reja

Filtrat e Ujit Bi-fluks

#FOM

New

4,94 €

- +

Filtrat e ujit Bi-fluks

Filtrat e ujit MINERALBALANCE

Do mbajë minerale dobishme dhe thelbësore Kalcium dhe magnez ujë. Formula për arritjen e një ekuilibri mineraleve ndihmon ruajtjen e kalciumit, mineraleve dhe magnezit janë pranishme rubinetin e ujit, dhe për funksionimin e shëndoshë trupit njeriut gjatë gjithë ciklit jetës(e rekomanduar nga Organizata Botërore e Shëndetësisë).

No customer comments for the moment.

Write a review

Write a review

Produkte në kategori të njejtë

Scroll