HP Partner
Fushe Kosove
+383 (0) 45 502 206

Dërgesat

Dërgesat dhe kthimet

8. Dërgesa/Dorëzimi

Dorëzimi i produktit të porositur sipas kërkesës suaj bëhet përmes regjistrimit të pagesës suaj. Dorëzimi i mallit është i mundur, në të gjtha qytetet e Republikës së Kosovës. Kushtet e liferimit të mallit ne Prishtinë me rrethinë kryhen prej 24 deri në 48 orë dhe shpenzimet e liferimit  janë 2.00Euro.

Për qytetet tjera malli liferohet me pagesë të korrierit, dhe varet nga pesha e produktit:

*Deri ne 4KG cmimi i postes eshte 3.0EUR.

*Prej 5KG deri ne 25KG cmimi i postes eshte 4.00EUR

*Prej 25KG deri me 50KG cmimi i postes eshte 6.50EUR.

Koha e liferimit është prej 24 deri në 48 orë.

Perveq orendive për zyre dhe shtëpi është deri në një javë.

8.a. Dërgesat Brenda 1 Ore/1hr Delivery(Dërgesat e shpejta)
Dërgesat brenda 1(një) Ore përfshijnë eksluzivisht produktet që gjinden në kategorinë e ‘Dërgesë për 1 ORE’. Dorëzimi mallit për një orë është i mundur vetëm në qytetin e Prishtines. Pasi që të është konfirmuar porosia, produktet brenda një ore mbërrijnë në adresën e caktuar nga konsumatori. Së bashku me mallin, e bashkangjitur do të jetë dhe fatura e cila perfshinë dhe 3.50 euro pagese per liferimin pagesa e së cilës kryhet në momentin e pranimit të mallit nga konsumatori.

Dergesa e Dhuratave
Ne SMARD ofrojm edhe nje sherbim tjeter i cili bazohet ne dergimin e dhuratave te personi i deshiruar. Pra ju zgjidhni nga asortimani i dhuratave qe gjenden ne websajt dhe e beni porosin ne i paketojme dhe i dekorojme me urimin e juaj dhe e dergojm te personi i deshiruar.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

X