Qendra e Ndihmes


• A mund të ndryshojë porosinë time, pasi unë e kam vendosur atë?

Ne jemi me të vërtetë shumë të shpejtë në paketimin e porosisë tuaj, që do të thotë që ne nuk mund të bëjmë ndonjë ndryshim në momentin që ju keni vendosur atë. Kjo përfshin ndryshimin e dorëzimit, adresen e dorëzimit apo metodën e pagesës.

• Ne çfarë kohe mund të bëjë porosi në Smard?

Porositë behen çdo ditë pune (e hënë - e premte) prej ores 09:00 derni në 17:00

• Si mund t'a bëjë pagesen ne Smard?

Pagesen në Smard mund ta b bëni në disa nga mënyra të cilat ne i ofrojmë për ta kryer pagesën e produkteve të porositura:
- Transfer banker (E-banking)
- Me para në dorë (Cash) pas pranimit të mallit
- Me kartele të bankës në POS terminal, pas pranimit të malit
- Pagesë online.

• Cilat jane llojet tjera te kontaktit per Smard?

Ne smard ju mund te na kontaktoni permes ketyre formave

[email protected]
[email protected]
038 22 88 22

Klikoni ketu per formen tjeter elektronike


• Si mund t'a nderroje fjalekalimin?

Fjalekalimi ne smard nderrohet shume leht. Pasi te jeni kyqur si perdorues i regjistruar ne smard, ju mund te klikoni tek Informatat e mia personale pastaj me poshte e keni fushen per te krijuar nje fjalekalim te ri, pasi te krijoni fjalekalimin e ru ju duhet te shtypni butonin Ruaj dhe tani fjalekalimi juaj eshte i gatshem per perdorim te ri.

• Nese e harroje fjalekalimin, çka duhet te beje?

Fjalekalimi ne smard behet shume thjeshte, ju duhet vetem te shkoni tek paneli i kyqjes dhe te klikoni kam harruar fjalekalimin, pastaj nga ju kerkohet qe te shenoni email adresen tuaj te cilen jeni regjistruar ne smard dhe ne email e pranoni nje link te ri per ta ndryshuar apo gjeneruar nje fjalekalim te ri.

• Si mund t'i shikoje produket qe kam porositur?

Te gjitha produket qe keni porositur online nga webfaqja e smardonline ruhen ne nje sektor te quajtur historiku im, tek historiku im ju mund t'i gjeni te gjitha produket qe keni porositur.

• Ku mund t'i perditesoje te dhenat e mia dhe adresen?

Të dhënat e juaja personale si dhe adresa juaj ne smardonline mund t'a beni ne çdo kohe duke klikuar tek Llogaria Ime apo duke klikuar ketu


• A mund të bëjë dhurata nga Smard?

Ne SMARD ofrojm edhe nje sherbim tjeter i cili bazohet ne dergimin e dhuratave te personi i deshiruar. Pra ju zgjidhni nga asortimani i dhuratave qe gjenden ne websajt dhe e beni porosin ndersa ne i paketojme dhe i dekorojme me urimin e juaj dhe e dergojm te personi i deshiruar. Dhuratat mund t'i gjeni ketu

• Për sa kohë bëhën dergesat e produktit në qytetin tim?

Kushtet e liferimit të mallit ne Prishtinë me rrethinë kryhen prej 24 deri në 72 orë dhe shpenzimet e liferimit  janë 1.00 euro. Për qytetet tjera malli liferohet me pagesë të korrierit, në shumë prej 2.50 eurove dhe koha e liferimit është prej 24 deri në 72 orë. Koha e liferimi të orendive për zyre dhe shtëpi është deri në një javë.

• Çfare eshte shporta e blerjes dhe çka duhet të bëjë në të?

Shporta e blerjes eshte vendi ku ju i grumbulloni te gjitha produktet ne nje vend pastaj qe te vazhdoni me porosine.
Ne shporte ju gjithashtu mund t'i fshini ato produkte te cilat nuk i deshironi me qe t'i keni ne shporten e blerjes duke klikuar mbi butonin fshiej. Ne shporten e blerjes ju mund te klikoni proceso blerjen dhe pastaj te konfirmoni qe gjithqka eshte ne shporte ashtu ju siq deshironi dhe ne fund te beni pagesen totale.