List of products by manufacturer Victoria's Secret

 • 15,00 € 15,00 €

  Një aromë joshëse e freskët. Zhytuni

  Një aromë joshëse e freskët. Zhytuni në Aqua Kiss me një spërkatje të freskët lulesh. Formula për thithje të shpejtë përmban aloe ushqyes, ekstrakte të farës së rrushit, plus vitamina antioksidante E dhe C. Masazhojeni për butësi dhe njomësi. Lëkura ndihet e butë, e njomë dhe e prekshme.

  15,00 €
  Item Code: vs15
 • 15,00 € 15,00 €

  Një aromë joshëse e freskët. Zhytuni

  Një aromë joshëse e freskët. Zhytuni në Aqua Kiss me një spërkatje të freskët lulesh. Formula për thithje të shpejtë përmban aloe ushqyes, ekstrakte të farës së rrushit, plus vitamina antioksidante E dhe C. Masazhojeni për butësi dhe njomësi. Lëkura ndihet e butë, e njomë dhe e prekshme.

  15,00 €
  Item Code: 7344
 • 15,00 € 15,00 €

  15,00 €
  Item Code: gs505
 • 15,00 € 15,00 €

  15,00 €
  Item Code: gs501
Showing 1 - 4 of 4 items
Scroll