List of products by manufacturer Nina Ricci

 • 14,80 € 14,80 €

  Nina Ricci Love in Paris u prezantua

  Nina Ricci Love in Paris u prezantua nga Nina Ricci me një aromë romantike që sjell një ndryshim të lezetshëm në stilin e femrës.

  14,80 €
  Item Code: LR220
 • 58,80 € 45,30 €

  45,30 € 58,80 €
  Reduced price!
  Item Code: 2558
 • 43,00 € 43,00 €

  43,00 €
  Item Code: 2559
 • 56,50 € 56,50 €

  Nina Ricci Love in Paris u prezantua

  Nina Ricci Love in Paris u prezantua nga Nina Ricci me një aromë romantike që sjell një ndryshim të lezetshëm në stilin e femrës

  56,50 €
  Item Code: LR222
 • 14,80 € 14,80 €

  Nina Ricci Love in Paris u prezantua

  Nina Ricci Love in Paris u prezantua nga Nina Ricci me një aromë romantike që sjell një ndryshim të lezetshëm në stilin e femrës, ka një përzierje të bergamot, vjollcës, Anis dhe trëndafilit të freskët. E arom edhe më të bukur i jep, kajsia, jasemini, dru kedri, myshku, dru sandali dhe vanille. Ky parfum ka  përbërësit e zgjedhur me kujdes për të përhap një aromë më romantike

  14,80 €
  Item Code: LR221
Showing 1 - 5 of 5 items
Scroll