IN SPE - Produkte Bio-Organike Produktet e gjetura: 14

IN SPE - Produkte Bio-Organike

IN SPE d.o.o eshte nje kompani nga  Bari ne Mal te ZI , e cila është themeluar në shkurt të vitit 1992. Emërtimi IN SPE  rrjedh nga latinishtja që do të thotë “me shpresë të mirë”, e cila erdhi si ide për shkak të krizës që kaploi regjionin. Dëshira jonë,  atëherë , ka qenë që t’i ofrojmë regjionit dhe botës më të mirën e Malit të Zi- natyrën e ...

IN SPE d.o.o eshte nje kompani nga  Bari ne Mal te ZI , e cila është themeluar në shkurt të vitit 1992. Emërtimi IN SPE  rrjedh nga latinishtja që do të thotë “me shpresë të mirë”, e cila erdhi si ide për shkak të krizës që kaploi regjionin. Dëshira jonë,  atëherë , ka qenë që t’i ofrojmë regjionit dhe botës më të mirën e Malit të Zi- natyrën e paprekur dhe bimët organike shëruese “Gjevahiret e Gjelbërt të Malit të Zi”. Pas 25 viteve të punës, hulumtimit, përkushtimit dhe këmbënguljes, linja e produkteve  tona “EKOMONTENEGRO”,  është bërë e njohur si në tregun nacional, ashtu edhe në atë ndërkombëtar. Produktet shëruese organike IN SPE janë mbajtës dhe fitues të shumë çmimeve dhe certifikatave kombëtare dhe ndërkombëtare siç janë: Monteorganica, HACCAP, ISO, TUV, SUD. Ndërsa  vërtetimin e kualitetitit, produktet tona, e kanë  fituar në shumë panaire ndërkombëtare  në të cilat janë shpërblyer me certifikata dhe medalje të arta.

More
për faqe
Showing 1 - 12 of 14 items