Pajisje Sigurie 

 • 16,50 € 16,50 €

  E destinuar për shuarjen e zjarreve

  E destinuar për shuarjen e zjarreve fillestare në kuzhinë.

  16,50 €
  Item Code: 0135207
 • 49,50 € 49,50 €

  Kuti nga plastika ABS, e qëndrueshme

  Kuti nga plastika ABS, e qëndrueshme në thyerje, me puthitës gome dhe mbajtës për montim në mur. E pajisur me pllaka transparente për të mbrojtur pjesët e brendshme, ndarje të ndryshueshme, me mbyllës. Përmasat: 310 x 130 x 210 mm

  49,50 €
  Item Code: 0082102
 • 45,00 € 45,00 €

  Është i përshtatshëm për të mbrojtur

  Është i përshtatshëm për të mbrojtur nga zjarri shumicën e hapësirave të pambikëqyrura. Zakonisht përdoret për të mbrojtur makineri/fabrika dhe në ato vende ku ekziston rreziku i zjarrit si hapësira të motorëve të varkave, automjeteve, depo me produkte lehtë ndezëse, kaldaja të ngrohjeve etj.

  45,00 €
  Item Code: 0135164
 • 45,00 € 45,00 €

  Per Kompani kerkoni Oferte

  Per Kompani kerkoni Oferte [email protected]Është i përshtatshëm për shuarjen e zjarrit në magazina ku janë të deponuara gazra të ndezshme, ngjyra, llaqe dhe lëngje të tjera të ndezshme, salla industriale, termocentrale dhe fabrika kimike, miniera nëntokësore, etj. 0135215

  45,00 €
  Item Code: 0135215
 • 48,00 € 48,00 €

  Per Kompani kerkoni Oferte

  Per Kompani kerkoni Oferte [email protected]Është i përshtatshëm për përdorim në dyqane të bojërave, industrinë energjetike, salla industriale dhe kudo ku përdorimi i pluhurit për shuarjen e zjarrit nuk është i rekomanduar për shkak të pranisë së pajisjeve të ndjeshmendaj pluhurit dhe papastërtive. Aparati për shuarjen e zjarrit pas përdorimit nuk lë mbetje.

  48,00 €
  Item Code: 0129005
 • 80,00 € 80,00 €

  Aparat zjarrfikës 6 kg dyoksid

  Aparat zjarrfikës 6 kg dyoksid karboni, me lartësi 665mm.

  80,00 €
  Item Code: 0135162
 • 35,00 € 35,00 €

  Është i përshtatshëm për të mbrojtur

  Është i përshtatshëm për të mbrojtur nga zjarri shumicën e hapësirave të pambikëqyrura. Zakonisht përdoret për të mbrojtur makineri/fabrika dhe kudo ku ekziston rreziku i zjarrit si hapësira të motorëve të varkave, automjeteve, depo me produkte lehtë ndezëse, kaldaja të ngrohjeve etj.

  35,00 €
  Item Code: 0135163
 • 50,00 € 50,00 €

  Është i përshtatshëm për të mbrojtur

  Është i përshtatshëm për të mbrojtur nga zjarri shumicën e hapësirave të pambikëqyrura. Zakonisht përdoret për të mbrojtur makineri/fabrika dhe në ato vendeh ku ekziston rreziku i zjarrit si hapësira të motorëve të varkave, automjeteve, depo me produkte lehtë ndezëse, kaldaja të ngrohjeve etj.

  50,00 €
  Item Code: 0135121
 • 19,00 € 19,00 €

  Plaketa e Mesme

  Plaketa e Mesme  Dimensioni:23x18,5cm  

  19,00 €
  Item Code: ag003
Showing 1 - 9 of 9 items
Scroll