HP Partner
Fushe Kosove
+383 (0) 45 502 206

Muaj: Korrik 2015

Smard Consulting

Mystery Shopping , Focus Group, Hulumtime kualitative dhe kuantitative. Duke parë trendet zhillimore në botë SMARD SHPK ka hapur departamin e ri SMARD CONSULTING ne bashkëpunim me kompanin konsulente Slovene Euro Aliance Consulting (EAC) . Smard ka lancuar programet si  : Mystery Shopping , Focus Group, Hulumtime kualitative dhe kuantitative të cilat kanë për qëllim […]

Ndihmë

Qendra e Ndihmes • A mund të ndryshojë porosinë time, pasi unë e kam vendosur atë? Ne jemi me të vërtetë shumë të shpejtë në paketimin e porosisë tuaj, që do të thotë që ne nuk mund të bëjmë ndonjë ndryshim në momentin që ju keni vendosur atë. Kjo përfshin ndryshimin e dorëzimit, adresen e dorëzimit apo […]

Rreth nesh

Rreth nesh Smard Sh.P.K është firma e parë në Kosovë për shitjen e produkteve në Internet,bazuar në përvojën dhe punën shumëvjeçare të kompanive të ndryshme që operojnë në SHBA,Evropë dhe Japoni. Smardonline.com ka filluar me shitje online me 14 shkurt 2012. Smardonline.com është e ndarë në dy departamente: 1. Në departamentin e shitjes me katalog,që synon […]

Kushtet dhe Termet

Termet dhe Kushtet ne smardonline.com Duke vizituar apo porositur përmes dyqanit tonë smardonline.com, ju pajtoheni me kushtet e përcaktuara më poshtë. Ju lusim t’i lexoni ato me kujdes dhe të informoheni për rregullat që duhet zbatuar. smardonline.com posedon të drejtën për ndryshimin e këtyre kushteve të përdorimit, pa njoftim paraprak. Komunikimi me Anë të Mjeteve […]

Privatësia juaj

Privatesia juaj Smardonline.com është tërësisht I angazhuar për të mbrojtur privatësinë e vizitorëve dhe konsumatorëve ne faqen tanë. Anëtarët e ekipit Smardonline.com janë edhe vetë klientë  ne faqe tjera te internetit dhe plotësisht e vlerësojnë dhe e respektojnë rëndësinë e privatësisë në internet. Ne nuk do  japim informacione shpjegues rreth klientëve tanë palëve të treta, […]

Dërgesat

Dërgesat dhe kthimet 8. Dërgesa/Dorëzimi Dorëzimi i produktit të porositur sipas kërkesës suaj bëhet përmes regjistrimit të pagesës suaj. Dorëzimi i mallit është i mundur, në të gjtha qytetet e Republikës së Kosovës. Kushtet e liferimit të mallit ne Prishtinë me rrethinë kryhen prej 24 deri në 48 orë dhe shpenzimet e liferimit  janë 2.00Euro. Për qytetet tjera […]

X