HP Partner
Fushe Kosove
+383 (0) 45 502 206
Transporti Gratis Transporti Gratis (për Prishtinë)
Mbështetja e klientit Mbështetje e nivelit të lartë
Zbritje të madha Zbritje deri në 50%
Për biznese Kërko ofertë në [email protected]

Pajisje per Zyre dhe Shkolle

 • Mr caffe

  99.00
 • Barcode Reader

  240.50
 • Barcode Reader

  118.50
 • DK Jastek Frozen

  9.70 7.70
 • Përfito nga zbritjet tona, deri ne 50% Zbritje

  Pajisje për zyrë & shkollë

  <img class="alignleft size-medium wp-image-21680" src="https://smardonline.com/wp-content/uploads/2020/05/mrcafe-300x300.jpg" alt="" width="300" height="300" /><a href="https://smardonline.com/product/fresh-anti-bacterial-handgel-500ml/" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><img class="alignleft wp-image-21242 size-medium" src="https://smardonline.com/wp-content/uploads/2020/04/FRESH-BANNER-300x169.png" alt="" width="300" height="169" /></a><a href="https://smardonline.com/product/palloma-dezinfektuese-2/"><img class="alignleft wp-image-21212 size-medium" src="https://smardonline.com/wp-content/uploads/2020/04/BANNERI-PER-PALOMA-300x169.jpg" alt="" width="300" height="169" /></a>
  Shiko me shume

  Ora dhe Stoli

  Shiko me shume

  Libra dhe Lule

  Shiko me shume

  Postimet e fundit

  X