Produkte të reja

Oksimeter Pulsi per Femije

Nese bleni këtë produkt ju mund të mblidhni deri në 7 pikë. Shporta juaj në total do të jete 7 pikë që mund të kthehet ne kupon të 1,40 €.


#DT106

New

Ky lloj Oksimeter Pulsi eshte shume i pershtatshem per Femijet.
Eshte i paisur edhe me alarm ne rast se bie nga gisti i femijve
Konsumon pak energji dhe vete c’kyqet ne rast se nuk eshte ne kontakt me gishtin
Ben matjen e SpO2 ne rangun  0 % – 100 %, rezolucioni: 1 %; preciziteti per 70 % -100 % : ±2 %, dhe i pa definuar per  0 % – 69 %
Matja e pulsit: 25 – 250 rrahje ne sekond.

79,95 €

- +

No customer comments for the moment.

Write a review

Oksimeter Pulsi per Femije

Oksimeter Pulsi per Femije

Ky lloj Oksimeter Pulsi eshte shume i pershtatshem per Femijet.
Eshte i paisur edhe me alarm ne rast se bie nga gisti i femijve
Konsumon pak energji dhe vete c’kyqet ne rast se nuk eshte ne kontakt me gishtin
Ben matjen e SpO2 ne rangun  0 % – 100 %, rezolucioni: 1 %; preciziteti per 70 % -100 % : ±2 %, dhe i pa definuar per  0 % – 69 %
Matja e pulsit: 25 – 250 rrahje ne sekond.

Write a review

Produkte në kategori të njejtë

Next Previous
Scroll