Produkte të reja

Rossmax Stetoskop per matjen e presionit të Gjakut

Nese bleni këtë produkt ju mund të mblidhni deri në 1 pikë. Shporta juaj në total do të jete 1 pikë që mund të kthehet ne kupon të 0,20 €.


#GB102

New

18,00 €

- +

Stetoskop klasik për matjen e presionit të Gjakut me manometer

Diametri i shkallës 65 mm. Matës klasik i presionit me cilësi   dhe saktësi lartë.

Mansheta i pershtatet  formës dhe trashësis krahut, përafërsisht 24 deri 36 centimetra.

Mansheta i përshtatet madhësive tjera dispozicion sipas kërkesës

Për raste ekstreme ofrojme edhe mansheta edhe madhësive tjera edhe me mëdha.

No customer comments for the moment.

Write a review

Rossmax Stetoskop per matjen e presionit të Gjakut

Rossmax Stetoskop per matjen e presionit të Gjakut

Write a review

Produkte në kategori të njejtë

Next Previous
Scroll