Produkte të reja

Reduced price! AN Qafore Emri 3x - Pune Dore

AN Qafore Argjendi Emri 3x - Pune Dore

#

New

AN Qafore Argjendi Emri 3x - Pune Dore

Vërejtje: Punimi i qafores realizohet 5 ditë pune nga dita që e bëni porosinë.

More details

35,00 €

40,00 €

-5,00 €

- +

Punohet në bazë të porosisë. Produkti është punuar nga argjendi 925 por gjithashtu mund të porositet edhe i larë në ari 24k.
Eshtë dizajnuar dhe punuar nga Ariana Nila punë dore.
Qafore me 3 pllaka, në hapësirat për shkrim ne pllaka mund të shkruani emra ose data sipas dëshires tuaj.
Punimi i qafores realizohet 5 ditë pune nga dita qe bëni porosi.

Ti mbani larg lagështisë produktet e lara në ari!

No customer comments for the moment.

Write a review

AN Qafore Argjendi Emri 3x - Pune Dore

AN Qafore Argjendi Emri 3x - Pune Dore

AN Qafore Argjendi Emri 3x - Pune Dore

Vërejtje: Punimi i qafores realizohet 5 ditë pune nga dita që e bëni porosinë.

Write a review

Produkte në kategori të njejtë

Next Previous

Product customization

After saving your customized product, remember to add it to your cart.

loader

* required fields

Scroll