Blender dore SINBO SHB3028

Nese bleni këtë produkt ju mund të mblidhni deri në 1 pikë. Shporta juaj në total do të jete 1 pikë që mund të kthehet ne kupon të 0,20 €.


#tv08az

New

10,99 €

- +

  • Komplet trupi prej çelikut
  • Opsione te ndryshme per shpejtesi, me mundesine Turbo
  • Motori i kualitetit te larte, 100% baker, me zhurme te vogel
  • Pajisje e pershtatshme, ekstra e gjate dhe e holle
  • Kembeze me mundesi ç'montimi
  • 750W fuqi elektrike

No customer comments for the moment.

Write a review

Blender dore SINBO SHB3028

Blender dore SINBO SHB3028

Write a review

Produkte në kategori të njejtë

Next Previous
Scroll