Termometër digjital i tipit të ngurt

Nuk ka pika për këtë produkt


#TG 100

New

2,90 €

- +

Termometër digjital i tipit të ngurt

 Ka alarm temperaturë lartë. Bën matjen automatike temperatures. Saktësia lartë të matjes. Ruan rezultatin e matjes fundit. Ka hapsiren e matejes temperatures: nga 32 42 ° C brenda 60 sekondave

>> Alarmi për ethe

>> Tregues ulët te bateris

>> Mbyllje automatike

 >> Saktësi e lartë dhe shumë i përdorshem

No customer comments for the moment.

Write a review

Termometër digjital i tipit të ngurt

Termometër digjital i tipit të ngurt

Write a review

Produkte në kategori të njejtë

 • 38,00 € 38,00 €

  38,00 €
  Item Code: HA-500
 • 1,95 € 1,95 €

  Nuk janë të pakta rastet kur

  Nuk janë të pakta rastet kur termometrat e xhamit edhe dinë të thehen dhe materja e merkurit që është shumë e rrezikshme për organizmin e njeriut mundë të dali jashtë. Ky lloj termometri ndonese është shumë I saktë dhe matë temperaturen në (°C) nuk e ka këtë rrezik. Termometri vie i vendosur në një kuti plastike mbrojtës

  1,95 €
  Item Code: DT110
Scroll