Produkte të reja

Termometër matës pa kontakt me rreze infra të kuqe

Nese bleni këtë produkt ju mund të mblidhni deri në 3 pikë. Shporta juaj në total do të jete 3 pikë që mund të kthehet ne kupon të 0,60 €.


#HA-500

New

38,00 €

- +

Termometër matës pa kontakt me rreze infra të kuqe

Mat temperaturën një sekondë disa centimetra

larg nga trupi. Pa kontakt midis termometërit dhe pacientit, sidomos është I përshtatshëm për matjen e temperaturës tek një numer i madhnjerëzve

kohë shkurtër. Po ashtu është shumë I përshtatshem për matjen e temperatures për Bebat gjate kohes kur janë duke fjetur, pa I shqetësuar fare.

Ka alarm për ethe. Ka një ekran te madh ndriçimi. Mbyllje behet ne menyr automatike dhe ka alarm për bateri ulët. Klinikisht i shumë I saktë

No customer comments for the moment.

Write a review

Termometër matës pa kontakt me rreze infra të kuqe

Termometër matës pa kontakt me rreze infra të kuqe

Write a review

Produkte në kategori të njejtë

 • 2,90 € 2,90 €

  2,90 €
  Item Code: TG 100
 • 1,95 € 1,95 €

  Nuk janë të pakta rastet kur

  Nuk janë të pakta rastet kur termometrat e xhamit edhe dinë të thehen dhe materja e merkurit që është shumë e rrezikshme për organizmin e njeriut mundë të dali jashtë. Ky lloj termometri ndonese është shumë I saktë dhe matë temperaturen në (°C) nuk e ka këtë rrezik. Termometri vie i vendosur në një kuti plastike mbrojtës

  1,95 €
  Item Code: DT110
Scroll