Reduced price! tensiometer digjital nga brendi i njohur Zvicerran Rossmax

Tensiometer digjital nga brendi i njohur Zvicerran Rossmax

Nese bleni këtë produkt ju mund të mblidhni deri në 3 pikë. Shporta juaj në total do të jete 3 pikë që mund të kthehet ne kupon të 0,60 €.


#AV151

New

30,06 €

34,95 €

-14%

- +

Tensiometer me memorizimin e 90 matjeve. Jashtëzakonisht i lehtë për tu perdorur, mjafton shtypet vetëm një buton. Përdor teknologjinë Real Fuzzy I njefë problemet rrahjet e zemres (IHB).

Monitor madhë LCD  me shifra mëdha dhe qarta për tu parë.

Kalibrim i përjetshëm pa pagesë

>> Tehnologjia Real Fuzzy

>> Detektor I punes jo të  duhur të  zemres (IHB)

>> memorje 90 matjeve

>> Matje me një shtypur butonit

>> Përfshin edhe qanten për bartjen dhe ruajtjen e paisjes

>> Mansheta e patentuar pa lateks

No customer comments for the moment.

Write a review

Tensiometer digjital nga brendi i njohur Zvicerran Rossmax

Tensiometer digjital nga brendi i njohur Zvicerran Rossmax

Write a review

Produkte në kategori të njejtë

Scroll